Ο Κωδικός θα σας αποσταλεί μέσω e-mail
Spread the love

ΣΧΟΛΕΙΑ: ΤΑ 12 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΣΧΟΛΕΙΑ: H διαδικασία της μάθησης δεν μπορεί παρά να δημιουργεί κίνητρα, να είναι συναρπαστική, έντονη και συγχρόνως ευχάριστη.

Αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τις αντίστοιχες σχολικές εγκαταστάσεις. Σχολεία όμορφα μπορεί κανείς να βρει σε όλες τις μεριές του πλανήτη. Από την Αυστραλία, την Αλαμπάμα, τη Δανία αλλά και την Καμπότζη υπάρχουν σχολεία τα οποία είναι ιδιαίτερα και πολύ θελκτικά προς τους μαθητές.

Πολλά από αυτά έχουν σχεδιαστεί για να αντιστέκονται στις φυσικές καταστροφές ενω άλλα παρέχουν πρώτης τάξεως εκπαίδευση σε μη προνομιούχους μαθητές.

Εδώ είναι μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε ειδικά για εσάς:

Στο Λάγος, της Νιγηρίας, 1000 τετραγωνικά πλωτού σχολείου στην επιφάνεια του νερού.

Παιδικός σταθμός βρίσκεται στην Saitama της Ιαπωνίας, και έχει τεράστια αντισεισμική προστασία και είναι σχεδόν ολοκληρωτικά κατασκευασμένο από κοντέινερ πλοίων.

Το εσωτερικό τους όμως είναι κατασκευασμένο από ξύλο ώστε να δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να έχουν άφθονο χώρο για να παίζουν με ασφάλεια.

Το σχολείο τέχνης της Μελβούρνης βρίσκεται στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και το αίθριό του, το κοσμεί μια ξύλινη κατασκευή που μοιάζει με δένδρο.


Οι εσωτερικοί  του χώροι σου δίνουν την ίδια αίσθηση με έξω, με χρώματα της φύσης .

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το TAC SEC στην Τουρκία μπορεί να μοιάζει με ένα διοικητικό κτήριο.

Αλλά όταν νυχτώσει του η εικόνα του αλλάζει ολοκληρωτικά

Στο Niddrie, της Αυστραλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 20 ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Σχολείο στη Σουηδία το οποίο χτίστηκε το 2014.

Οι εσωτερικοί του χώροι είναι τελείως διαφορετικοί

Σχολείο στη Μπανγκόκ

Σχολείο στην Cambodia, για τους φτωχούς κατοίκους του χωριού.

Νηπιαγωγείο στην της Ιαπωνίας, το οποίο σχεδιάστηκε για να δίνει στα παιδιά την ελευθερία να εξερευνούν χωρίς όρια. Οι μαθητές μπορούν να τριγυρνούν στην οροφή να σκαρφαλώνουν δέντρα και να χαίρονται την κάθε μέρα στο σχολείο

Δημοτικό σχολείο στην Κίνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ

Μικτή εκπαίδευση. Μια μορφή εκπαίδευσης η οποία βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα τάμπλετ και τους υπολογιστές στην καρδιά της Κοπεγχάγης. Τα παιδιά διαβάζουν μαζί σε μεγάλες ομάδες για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Σχολείο στην Αλαμπάμα που επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν μάθημα και στους εξωτερικούς και στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

Πηγή: www.alfavita.gr

 

Αρέσει σε %d bloggers: