Ο Κωδικός θα σας αποσταλεί μέσω e-mail

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΠΘ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ» ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ

Την Κυριακή 6 Μαΐου ξεκινούν οι εκδηλώσεις της διοργάνωσης «ΑΠΘ την Κυριακή». Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανοίγει για το κοινό τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης, των Εργαστηρίων, του Αστεροσκοπείου, του Μετεωροσκοπείου, του Σεισμολογικού Σταθμού, των Μουσείων και της Ανασκαφής της Τούμπας, του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, του ΤΕΦΑΑ Σερρών, του Δασοβοτανικού Κήπου στον Φοίνικα, των εγκαταστάσεών του στη Θέρμη και του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ.

Οι εκδηλώσεις «ΑΠΘ την Κυριακή» θα πραγματοποιηθούν τρεις Κυριακές τον Μάιο (6, 13 & 20/5) και υποστηρίζονται από περισσότερους από 1.000 εθελοντές.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 55 δράσεις και εκδηλώσεις, παιχνίδια, επιδείξεις και πειράματα, δημιουργικά εργαστήρια, πολυγλωσσικά και πολυπολιτισμικά παιχνίδια, να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια, να ξεναγηθούν σε μουσεία και στην Ανασκαφή της Τούμπας και να δημιουργήσουν το φυτολόγιο της άνοιξης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2018: ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στη φετινή εκδήλωση «ΑΠΘ την Κυριακή» συμμετέχουν το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ΑΠΘ, το Τμήμα Φυσικής, το Τμήμα Χημείας, το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το Τμήμα Γεωλογίας, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, το Τμήμα Χημικών Μηχανικών, το Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, το Τμήμα Φαρμακευτικής, το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, το ΤΕΦΑΑ Σερρών, το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, το Τμήμα Οδοντιατρικής, το Τμήμα Γεωπονίας, το Τμήμα Χημικών Μηχανικών, το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης του ΑΠΘ και το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ.

Το «ΑΠΘ την Κυριακή» ολοκληρώνεται με τη συναυλία της Ορχήστρας του ΑΠΘ

Το «ΑΠΘ την Κυριακή» ολοκληρώνεται με τη συναυλία της Ορχήστρας του ΑΠΘ «Ο Τσιτσάνης συναντά τον Λούις Άρμστρονγκ», με Διευθυντή Ορχήστρας τον Δημήτρη Δημόπουλο. Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2018, στις 21.00, στα Γρασίδια της Φιλοσοφικής, αποτελεί συνδιοργάνωση των δύο μεγάλων θεσμών του ΑΠΘ, δηλαδή της «Φοιτητικής εβδομάδας» και του «ΑΠΘ την Κυριακή».

Δείτε εδώ το πρόγραμμα «ΑΠΘ την Κυριακή»:

authonsundays_2018_1

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόσκληση των Πρυτάνεων στο «ΑΠΘ την Κυριακή»

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Τις Κυριακές 6, 13 και 20 Μαΐου, μετατρέπουμε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας.

Ανοίγουμε τις πόρτες των εργαστηρίων, των σπάνιων αρχείων, μουσείων και συλλογών μας σε όλους τους συμπολίτες μας.

Επιμένουμε στην αξία της γνώσης, της έρευνας, της δημιουργίας αλλά και της άθλησης.

Όλοι μαζί, εξερευνούμε, μαθαίνουμε, αθλούμαστε, διασκεδάζουμε.

Σας καλωσορίζουμε στο Πανεπιστήμιό σας!

Οι Πρυτανικές Αρχές,

Περικλής Α. Μήτκας, Πρύτανης
Θεόδωρος Λ. Λαόπουλος, Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού
Παρασκευή Κ. Αργυροπούλου − Πατάκα, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων
Δέσποινα Ι. Κλαβανίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Αριάδνη Στογιαννίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων
Νικόλαος Χρ. Βαρσακέλης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών

 

Περισσότερες πληροφορίες για το «ΑΠΘ την Κυριακή» στους συνδέσμους:

https://www.auth.gr/sundays
&
https://www.facebook.com/sundaysauth/

 

[Via]