Ο Κωδικός θα σας αποσταλεί μέσω e-mail

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2019: ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών και σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής & Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν, για ακόμα μια φορά, την πενταήμερη εκδήλωση με θέμα:

«Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»

Η εκδήλωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου των Γενικών Λυκείων του Νομού και δευτερευόντως στους μαθητές και μαθήτριες της Β΄Λυκείου, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης. 

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19, 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου 2019, στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΦΠΨ) ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Στην εκδήλωση  Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος / Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας. 

Θα συμμετέχουν επίσης φοιτητές και απόφοιτοι των Τμημάτων του Α.Π.Θ., οι οποίοι θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από την φοίτηση τους και την σταδιοδρομία τους έως σήμερα.

Κατά την έναρξη κάθε ημέρας  θα πραγματοποιείται εισήγηση με θέμα “Συμβουλές επιτυχούς διαχείρισης σταδιοδρομίας” από  εκπροσώπους των Κ.Ε.Σ.Υ.  Θεσσαλονίκης

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά  προκειμένου να έχουν δυνατότητα παρακολούθησης και μαθητές οι οποίοι δεν θα προσέλθουν στην εκδήλωση .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΑΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προγραμμα τς εκδηλωσης:

[via]